Billedeserie: Ringsted Festival dag 1


Torsdag åbnede Ringsted Festival portene til den største musikalske oplevelse i området i år.

Vejrliget var ikke det bedste på festivalens første dag, men det fjernede ikke fokus fra publikum og artister, der dagen igennem alligevel havde den bedste fest.

Med stadig to dage til bage i Ringsted - og et bedre vejr i udsigt - ser det ud til at Ringsted festival igen vil høste stor succes.

Se billeder fra dag 1 her, hvor bl.a. Mads Langer, Noah, Queen Machine, Scarlet Pleasure og Toto gav koncert.

#RingstedFestival #RingstedLystanlæg #Ringsted

32 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com