Kun få politiopgaver ved Ringsted Festival på første dag.


Torsdag startede den 12. musikfestival i Lystanlægget i Ringsted, efter at myndighederne havde godkendt festivalpladsen.

Eneste politimæssige opgave var lidt uorden ved vandpibecafeen kl. 0039, hvor en mand havde råbt lidt op. Han havde dog forladt stedet ved politiets ankomst, hvorfor der ikke blev foretaget videre fra politiets side.

Den største udfordring for festivalgæsterne har formentlig været forvandlingen af underlaget fra en pæn græsplæne til mindre eller større grad af mudderpøl. Dette medførte dog ikke nogen farlige situationer for gæsterne foran de respektive scener på området.

Uden for festivalområdet blev en 45-årig mand fra Ringsted anholdt kl. 1640 og sigtet for spirituskørsel i en personbil på Teglovnsvej.

Kl. 1918 blev en 49-årig mand fra Ringsted sigtet for spirituskørsel på en lille knallert i Søgade, Ringsted.

Politiet vil også de næste to festivaldage være til stede inde på festivalpladsen, men også udenfor, for at holde øje med, at alle kan komme til at opleve festivalen som festlig og fornøjelig.

#RingstedFestival #Politi #Ringsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com