top of page

Kun få politiopgaver ved Ringsted Festival på første dag.


Torsdag startede den 12. musikfestival i Lystanlægget i Ringsted, efter at myndighederne havde godkendt festivalpladsen.

Eneste politimæssige opgave var lidt uorden ved vandpibecafeen kl. 0039, hvor en mand havde råbt lidt op. Han havde dog forladt stedet ved politiets ankomst, hvorfor der ikke blev foretaget videre fra politiets side.

Den største udfordring for festivalgæsterne har formentlig været forvandlingen af underlaget fra en pæn græsplæne til mindre eller større grad af mudderpøl. Dette medførte dog ikke nogen farlige situationer for gæsterne foran de respektive scener på området.

Uden for festivalområdet blev en 45-årig mand fra Ringsted anholdt kl. 1640 og sigtet for spirituskørsel i en personbil på Teglovnsvej.

Kl. 1918 blev en 49-årig mand fra Ringsted sigtet for spirituskørsel på en lille knallert i Søgade, Ringsted.

Politiet vil også de næste to festivaldage være til stede inde på festivalpladsen, men også udenfor, for at holde øje med, at alle kan komme til at opleve festivalen som festlig og fornøjelig.

#RingstedFestival #Politi #Ringsted

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page