Skulle tisse, men stjal i stedet fra parkeret bil


En 50-årig mand fra Næstved følte torsdag aften trang til at træde af på naturens vegne, og det skulle åbenbart ske i en indkørsel på Danavej i Næstved.

Der stod en bil parkeret, og da den 50-årige havde lettet sig, tog han i håndtaget til bagagerummet, åbnede og stjal en pose, der stod med forskellige rollespilseffekter og et parkeringsur. Imidlertid blev han opdaget af et vidne, som tilbageholdt ham, indtil politiet kort efter ankom til stedet.

Den 50-årige blev sigtet for tyveriet.

#Næstvedsygehus #Tyveri

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com