top of page

Ny badebro på Vesterhavestranden i Karrebæksminde


Den længe ønskede badebro på Vesterhavestranden i Karrebæksminde er nu en realitet, på under 1 dag har fire friske gutter iført snorkel og tørdragter opført den 35 meter lange badebro, selv om store bølger og kraftig pålandsvind ikke ligefrem var til deres fordel.

Broen som nu står færdig er til fri afbenyttelse for alle, selvom Vesterhavestranden er udlagt som privat strand. Byggeriet har nu gjort det muligt at passere den store ophobning af ålegræs og tang, som lægger sig langs strandkanten, og forhindre fri adgang hvis man ønsker sig en tur i de forfriskende bølger.

Der er officiel indvielse af badebroen søndag d. 6. august kl. 10.30 her vil grundejerforeningen Højboparken stå for lidt vådt og tørt, som en markering af, at nu er broen indviet. Så længe ville den første badegæst dog ikke vente. Anne Skov trodsede nemlig både vind og koldt vand, og var den første gæst på broen iført badetøj, efter en forfriskende svømmetur, erklærede hun den nye badebro for aldeles godkendt.

Broen kan bruges af næsten alle, da vanddybden for enden ved trappen er under 1 meter. Der vil derfor blive skiltet med nogle få regler for benyttelse at broen, de tre vigtigste er, at man ikke må fiske fra broen, udspring på hovedet er heller ikke tilladt, samt at badning fra broen er på eget ansvar

Gundejerforeningen Højboparkens formand Jens Petersen var fredag eftermiddag selv mødt frem for at få overdraget det færdige projekt. Formanden takkede de 4 arbejdere fra firmaet NBC Marine, for et godt hurtigt og på grund af vejret udfordrende, men alligevel veludført arbejde, derfor blev alle forsynet med en god flaske rødvin, som de så kan nyde under mere vindstille forehold.

Den nye badebro er ikke ment som en løsning på den store mængde ildelugtende tang, som er et stort problem langs vandkanten, både på inder- og ydersiden af stenmolen. Den sag arbejder Næstved kommune nemlig sammen med havneudvalget stadig på at få løst.

#Vesterhave #Karrebæksminde

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page