Tre mænd idømt tilsammen mere end 16 års fængsel for bl.a. narkobesiddelse


I forbindelse med politiets beslag af 50 kilo amfetamin på Bilkas parkeringsplads i Slagelse i oktober 2016 førte den videre efterforskning til anholdelse og varetægtsfængsling af to personer i november 2016.

Det drejer sig om en 23-årig mand fra Fuglebjerg og en 21-årig mand fra Slagelse, der er sigtet for bl.a. besiddelse af større mængder amfetamin og kokain samt hash med henblik på videreoverdragelse, og for den 23-årige også besiddelse af våben under særligt skærpende omstændigheder.

Derudover foretog politiet også anholdelse af en 25-årig mand fra Kalundborg i december 2016 for besiddelse af amfetamin og kokain med henblik på videreoverdragelse.

Retten i Næstved har i dag fundet de tre mænd skyldige som følger:

Den 23-årige blev kendt skyldig i besiddelse af 13,5 kilo amfetamin, 7 kilo kokain, 2,5 kilo hash og besiddelse af 2 pistoler med ammunition og idømte ham 9 års fængsel.

Den 21-årige blev kendt skyldig i besiddelse af ca. 12,7 kilo amfetamin, 1,5 kilo kokain og 1,5 kilo hash og idømte ham 6 års fængsel.

Den 25-årige blev kendt skyldig i besiddelse af 100 gram amfetamin og 209 gram kokain og idømte ham 1½ års fængsel.

Den 23-årige og den 21-årige ankede begge dommen, ligesom de begge blev varetægtsfængslet efter dom. Den 25 årig modtog dommen og blev løsladt efter dom.

#RetteniNæstved #Fængselsdom

25 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com