top of page

MC klubben Iron Eagles i Herlufmagle holdt åben hus lørdag


OPDATERET MED FILM - Gæster fra både nær og fjern invaderede lørdag eftermiddag motorcykelklubben Iron Eagles område på Ravnstrupvej i Herlufmagle. Årsagen var at alle interesserede var indbudt til at være med til at bruge et par hyggelige timer, sammen med klubbens medlemmer.

Allerede fra første minut trillede biler og motorcykler i en strid strøm ind på parkeringspladsen, flere pakket med soveposer og små telte. Mange især motorcykelvenner fra andre klubber, skulle nemlig senere samme dag deltage i den planlagte sommerfest, hvor dagens ret skulle være grillstegt svin med tilbehør.

Iron Eagles har mere end 40 år på bagen som MC-klub og har faktisk igennem alle årerne afholdt åbent hus, hvor lokaler og område har dannet rammen om den åbenhed som klubben er i besiddelse af. Her handler det kun om det at køre på motorcykel, træf, hygge, krom og kammeratskab, og derfor var der også stor tilstrømning og gensynsglæde blandt mange, der ikke havde set hinanden længe, og samtidig skulle man måske lige vise sin nye motorcykel frem. I løbet af eftermiddagen blev der serveret kaffe hjemmebagte kager og kolde drikke,

Hele P-området var hurtigt fyldt op med store forkromede motorcykler, den ene flottere, større og dyrere end den anden. Der blev vist frem og diskuteret, samtidig med at det tre mands store orkester "2 Omskårne med creme og en dårlig" underholdt med sang og musik fra scenen. Til børnene var der arrangeret Mini-crosser ræs rundt på en bane lavet i en uhøstet kornmark, det var et stort hit for de fremmødte børn. Det åbne hus blev lukket for i år klokken 17.00.

#Herlufmagle #IronEagles #Åbenthus

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page