Ung mand gik i byen med pistol


Natten til søndag klokken 0.57 befandt en politipatrulje sig i Ramsherred i Næstved, da en mand kom hen til betjentene og fortalte, at han netop havde set anden mand gå rundt i Jernbanegade med en pistol.

Politibetjentene fandt hurtigt den pågældende mand, og det viste sig, at han ganske rigtigt havde en pistol på sig, men det var en attrap.

Manden, der er 20 år og fra byen, blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

#Ordensbekendtgørelsen #Næstved

223 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com