15 brandmænd på Sicilien mistænkt for brandstiftelse


På en brandstation i Perlamo på Sicilien er 15 brandmænd blevet anholdt af italiensk politi, man har dem mistænkt for, at have påsat flere brande på øen, for at tjene flere penge.

Den italienske ø har i længere tid været plaget af et stort antal brande, som kunne være påsat. Tidligere mistænkte de sicilianske myndigheder, både mafiaen og utilfredse ejendomsspekulanter for at stå bag flere af brandene. Fremgangsmåden skulle være, at vikle klude med brandbar væske om kattes haler, og sætte ild til. Nu har en gennemgang i statistikkerne over brande flyttet mistanken til, at det måske er inden for brandvæsnets egne rækker der var noget galt, myndighederne undrede sig nemlig over, at det ene hold brandmænd havde haft hele 120 udrykninger, hvor andre hold ikke oversteg 40 i sa