Ekko Festival 2017 gav genlyd i Tybjerg Herred


I den forgangne weekend løb Ekko Festival for anden gang af stablen i en stor og hyggelig privat have i Tybjerg Herred. Første gang Ekko Festival så dagens lys, var i 2016.

På festivalen kunne man fra fredag eftermiddag og helt frem til søndag - fra to scener og en DJ opsætning - opleve et overflødigshorn fra undergrundens musikalske palette, inden for Rock, Pop, Death Metal, Reggae og mange flere interesante stilarter.

Festivalen som er berammet til at må lukke 300 publikummer ind, blev rigt besøgt efterhånden som festivalen skred frem, og i takt hermed voksede det tilhørende camp-område, lige som det skal og bør til en rigtig musik festival.

Den officielle åbning skete lørdag eftermiddag kl. 14.00, og medarrangører og bandet "Vi er fædre" med fuld gas satte rock´en igang i Tybjerg Herred med stor begejstring blandt publikum, til følge.

”Vi er fædre” er en dansksproget rocktrio hjemmehørende i Næstvedområdet og består af Martin Lundby Haupt på bas, Peter Kjærulf Sommer på trommer og Thomas Frank Povlsen på guitar.

På deres hjemmeside fortæller de: "Vi mødtes i kraft af at vores børn alle går på Næstved Fri Skole i Rislev og det var netop det at være far der bragte os sammen.

Vores tekstunivers tager udgangpunkt i glæden og lysten livet, trængen til at lege med ord og en nysgerrighed på verden som vi kender den eller som vi ikke forstår den.

Vi har alle rødder i forskellige musikalske genre, men i rocken og trangen til stramme rytmiske riff, har vi fundet en fællesnævner der tydeligt skinner igennem de fleste af vores numre.

Vi vil meget gerne benytte muligheden her på siden til at takke et stigende antal folk der tror på ideen, og har hjulpet os på vej. Ingen nævnt ingen glemt! Men det på trods skal lyde et kæmpe tak til vores koner og børn for tålmodigheden!"

Se mere HER.

#Vierfædre #EkkoFestival #Tybjerg

66 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com