Groft hærværk med pulverslukkere


Politiet fik søndag klokken 12.06 en anmeldelse om et hærværk, som er begået mellem lørdag klokken 15.00 og søndag klokken 9.00.

En bus, der er ombygget til showroom med en masse IT-udstyr, var blevet vandaliseret af en indtil videre ukendt gerningsmand. Personen har skaffet sig adgang til bussen, der holdt på Maglemølle i Næstved, og så har han eller hun brugt to pulverslukkere til at sprøjte ud over hele bussen indvendigt.

En umiddelbar vurdering af skadernes omfang lyder på op mod en halv million kroner.

#Hærværk #Næstved

86 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com