Mejetærsker gik i brand på mark i Trælløse


FILM: Af ukendte årsager gik der mandag aften ved kl. 19.50-tiden brand i en mejetærsker ved Trælløse mellem Skelby og Herlufmagle.

Slukningsenheder fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Herlufmagle og Fuglebjerg blev sendt frem til marken - ud for Trælløsevej 57 pr. Herlufmagle.

På stedet tog det ikke lang tid for brandmandskabet at sikre, at mejetærskeren ikke skulle lide den skæbne at udbrænde helt, men et er sikkert - mejetærskeren trænger til et grundigt eftersyn i motor og kornmagasin efter branden.

#Brandimejetærsker #Trælløse #Herlufmagle

111 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com