21-årig sigtet for at stjæle to campingvogne


Politiet anholdt torsdag en 21-årig mand fra Sandved, som mistænkes for at have stjålet to campingvogne ved et indbrud i et campingcenter i Fuglebjerg.

Tyveriet skete natten til onsdag, hvor tyven klippede en hængelås til porten over for at koble én campingvogn på bilen og køre den til en adresse i lokalområdet. Dernæst vendte han tilbage og nappede endnu en campingvogn, som han kørte samme sted hen.

Politiets efterforskning førte frem til den 21-årige, som blev anholdt klokken 11.50 og sigtet for tyverierne. Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 14.48.

#Tyveri

62 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com