9000 festede igennem til Vi Elsker 90´erne i Rådmandshaven


9000 forrygende feststemte publikummer satte Rådmandshaven på den anden ende, da musik eventen "Vi Elsker 90´erne" gæstede Næstved lørdag.

Navne som Aqua, Peter André, Vengaboys, Culture Beat og Safri Duo samt 17 øvrige topkunstnere som have deres hits og storhedstid i 90´erne og i starten af det nye årtusinde, var på plakaten til årets fest i Næstved.

Festen startede kl. 11.00 og kørte non-stop frem til midnat. Allerede fra første tone blev slået an på scenen, var der fest og fællessang og højt humør blandt publikum, og efterhånden som dagen skred frem, blev det kun bedre og bedre.

Vejret viste sig fra den gode side, og var med til at sætte sit præg på begivenhederne. Et enkelt regnskyl blev det til netop som Aqua var tre numre henne i deres koncert, men heldigvis var den overstået i løbet af fem minutter, og det slog ikke publikum ud af kurs, der ufortrødent fortsatte med at give den gas og holde festen i kog.

#ViElsker90erne #Rådmandshaven #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com