En person fløjet til Rigshospitalet efter solo færdselsuheld på Møn


To personer var mandag aften involveret i et solo færdselsuheld på Klintevej ved Borre på Møn.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Stege modtog kl. 19.38 anmeldelsen om færdselsuheld, som i første meldingen berettede om fastklemte, efter en bil var kørt ind i et træ.

Ved beredskabets ankomst til stedet var det nødvendigt at klippe de implicerede personer fri fra køretøjet. En person blev som følge af uheldet fragtet til Rigshospitalet med regionens akutlæge helikopter, mens den anden person, med ambulance blev kørt til undersøgelse på Køge Sygehus.

Rute 287 Klintevej var i forbindelse med færdselsuheld berørt af uheldet mens redningsberedskabet og en tilkaldt bilinspektør arbejdede på skadestedet.

Ifølge sn.dk, meldes begge personer uden for livsfare.

#Færdselsuheld #Møn

55 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com