Knuste ølflaske og råbte møgsvin


Natten til søndag var en patrulje i centrum af Næstved, da en dørmand fortalte, at en meget beruset 52-årig mand fra Boeslunde-egnen var blevet bortvist fra en beværtning for meget provokerende adfærd og for at være meget beruset.

Patruljen holdt øje med manden, som vredt tog en ølflaske og smed den op i luften. Da den faldt ned på jorden, blev den – ikke overraskende – knust. Patruljen tog fat i ham og fortalte, at det ikke er en acceptabel opførsel i det offentlige rum – hverken flaskekast eller aggressiviteten – men han nægtede begge dele. Han fik alligevel en sigtelse for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen.

Det har formentlig ikke gjort hans humør bedre, for mindre end 15 minutter senere gik han forbi patruljen og råbte nu ”Møgsvin” efter dem. Det udløste en anholdelse klokken 2.49 og endnu en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Manden blev løsladt klokken 4.50.

#Politi #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle