Dodo starter med fredagsfest i Næstved


De danseglade kan se frem til et brag af en fest i Næstved, når Dodo & The Dodo's starter deres efterårsturné. Det populære band kan fejre et helt særligt jubilæum, når de står på scenen på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 22. september.

For 30 år siden, nærmest ud af det blå, slog Dodo and the Dodo's igennem med sangen "Giv mig hvad du har". Det skete ved en TV-optræden, hvor Dodo Gad sang sig direkte ind i publikums og anmeldernes hjerter, og i løbet af kort tid indtog orkesteret en stærk position på den danske musikscene. Efterfølgende udgav de deres første LP, og siden da har Dodo and the Dodo's solgt omkring halvanden million eksemplarer af orkesterets i alt 6 studieplader.

Alt dette fejrer bandet med en 30 års jubilæumstour med titlen "Hele vejen" og her kan du høre de bedste sange gennem hele deres lange karriere. Efterårets indendørskoncerter starter med en god fredagsfest på scenen i Sydsjællands største kulturcenters flotte koncertsal; Ny Ridehus.

Tre årtier med samme opstilling

Gennem tre årtier har Dodo and the Dodo's været leverandører af dansk kvalitetspop. Vågner i natten, Sømand af verden, Vi gør det vi kan li og Pigen med det røde hår, for blot at nævne nogle, er titler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.

Når Dodo and the Dodo's i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for 30 år siden. Dodo Gad og Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen og Anders Valbro samt trommeslageren Lars Thorup. Men deres historie går endnu længere tilbage.

Faktisk har bandmedlemmerne gået i skole sammen og spillet sammen længe inden, de slog igennem, og det kan derfor være minder helt tilbage fra 8. klasse, der bliver talt om og grint af i tourbussen. At dette er en kæmpe styrke og en af grundene til bandets lange levetid, er de ikke i tvivl om. »Vi passede rigtig godt på hinanden, mens vi kommercielt blev større og større. Vi for ikke vild i jagten på succes. Og har jo efterhånden overlevet en række statsministre..."

Vil du med til denne helt unikke 30 års fejring? Så grib fat i dine venner og køb jeres billetter i dag. Find dem på www.gkkultur.dk, fra billetkontoret på Grønnegades Kaserne Kulturcenter, hvortil du også kan ringe og reservere på telefon 5588 3950.

#DodoandtheDodos #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus #Næstved

37 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com