Stine Bramsen tilbage til Næstved


Sidste nyt: Den charmerende sangerinde er klar til sammen med hendes band, at drage ud hvor hun føler sig allermest hjemme: på scenerne på de danske spillesteder! Den 23. februar kommer hun og bandet tilbage til Næstved.

Stine Bramsen solo-debuterede i 2014 med hittet 'Prototypical', og siden hen er det blevet til en lang række store radiohits, udsolgte turnéer, et anmelderrost og guld-sælgende debutalbum samt GAFFA-prisen som Årets Danske Sangerinde i 2015.

Den erfarne sangerinde med den smukke stemme, der tidligere i år kunne fejre 10 års jubilæum for udgivelsen af "Fascination" med Alphabeat, har brugt det sidste års tid på at færdiggøre nye sange og glæder sig til at komme derud, hvor hun føler sig allermest hjemme - nemlig på de danske spillesteder.

Glæd dig til levende popmusik med noget på hjertet. Med sig på scenen har hun sit femmandsorkester bestående af Kapelmester; Jens Jones, Keys: Mads Storm, Keys: Nikolaj Rasted, Bas: Lase Baunkilde, Trommer: Kristoffer Sjelberg.

Billetsalget starter torsdag den 24. august på www.gkkultur.dk, fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Hvis man vil være sikret en billet, inden man kommer, kan billetterne reserveres på billettelefon 5588 3950.

#StineBramsen #GrønnegadeKaserneKulturcenter #Næstved

25 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com