top of page

69-årig udsat for hjemmerøveri


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog torsdag klokken 4.05 anmeldelse om, at en 69-årig kvinde havde været udsat for røveri på sin bopæl på Møllevej i Stensved.

To gerningsmænd indfandt sig formentlig mellem klokken 3.00 og klokken 3.30 på den forurettede kvindes bopæl, hvor de brød ind og fastholdt kvinden, medens de gennemsøgte huset for værdier. Den forurettede kvinde er ikke påført skader.

Gerningsmændene forsvandt fra stedet i ukendt retning efter at have tilegnet sig et mindre pengebeløb og en ring. Der er ikke gjort iagttagelser vedrørende flugtrute eller eventuelle køretøjer.

Gerningsmændene signaliseres begge som: Yngre mænd, ca. 20-25 år, mellemøstligt udseende, begge spinkle af bygning og ca. 175-185 cm høje. De var begge iført mørke hættetrøjer og cowboybukser og talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet efterlyser vidner, der natten i dag – særligt mellem klokken 3.00 og klokke 4.00 – har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Vordingborgvej og Møllevej i Stensved.

Vidner bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Evt. spørgsmål kan rettes til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

#Hjemmerøveri #Stensved #Politi

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page