69-årig udsat for hjemmerøveri


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog torsdag klokken 4.05 anmeldelse om, at en 69-årig kvinde havde været udsat for røveri på sin bopæl på Møllevej i Stensved.

To gerningsmænd indfandt sig formentlig mellem klokken 3.00 og klokken 3.30 på den forurettede kvindes bopæl, hvor de brød ind og fastholdt kvinden, medens de gennemsøgte huset for værdier. Den forurettede kvinde er ikke påført skader.

Gerningsmændene forsvandt fra stedet i ukendt retning efter at have tilegnet sig et mindre pengebeløb og en ring. Der er ikke gjort iagttagelser vedrørende flugtrute eller eventuelle køretøjer.

Gerningsmændene signaliseres begge som: Yngre mænd, ca. 20-25 år, mellemøstligt udseende, begge spinkle af bygning og ca. 175-185 cm høje. De var begge iført mørke hættetrøjer og cowboybukser og talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet efterlyser vidner, der natten i dag – særligt mellem klokken 3.00 og klokke 4.00 – har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Vordingborgvej og Møllevej i Stensved.

Vidner bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Evt. spørgsmål kan rettes til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

#Hjemmerøveri #Stensved #Politi