69-årig udsat for hjemmerøveri


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog torsdag klokken 4.05 anmeldelse om, at en 69-årig kvinde havde været udsat for røveri på sin bopæl på Møllevej i Stensved.

To gerningsmænd indfandt sig formentlig mellem klokken 3.00 og klokken 3.30 på den forurettede kvindes bopæl, hvor de brød ind og fastholdt kvinden, medens de gennemsøgte huset for værdier. Den forurettede kvinde er ikke påført skader.

Gerningsmændene forsvandt fra stedet i ukendt retning efter at have tilegnet sig et mindre pengebeløb og en ring. Der er ikke gjort iagttagelser vedrørende flugtrute eller eventuelle køretøjer.

Gerningsmændene signaliseres begge som: Yngre mænd, ca. 20-25 år, mellemøstligt udseende, begge spinkle af bygning og ca. 175-185 cm høje. De var begge iført mørke hættetrøjer og cowboybukser og talte dansk med udenlandsk accent.

Politiet efterlyser vidner, der natten i dag – særligt mellem klokken 3.00 og klokke 4.00 – har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Vordingborgvej og Møllevej i Stensved.

Vidner bedes kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Evt. spørgsmål kan rettes til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

#Hjemmerøveri #Stensved #Politi

30 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com