Stråtægt hus ved Tappernøje nedbrændte onsdag aften


Film og billedeserie: Et skønt beliggende idylisk hus med stråtag, led den forfærdelige skæbne at nedbrænde onsdag aften på Flintemosevej mellem Bøgesø og Everdrup, nær Tappernøje.

Midt- og Sydsjælands Brand & Redning i Præstø modtog kl. 21.28 meldingen om bygningsbranden. Ved brandmandsskabets og politiets ankomst stod huset overtændt, og man gik straks igang med slukningsarbejdet.

Allerede fra kort efter ankomst til stedet, rekvirerede Indsatsleder Brand - Erik Andersen, tankvognsassistance fra brandstationen i Næstved. Men det stod tydeligt klart at huset ikke stod til at redde. Brandmandsskabet fik dermed sig en længerevarende opgave som strakte sig til over midnat.

Branden menes at være opstået i forbindelse med at en mandsperson tændte op i husets brændeovn, og at der i den forbindelse er faldet brænde ud af den åbne luge i brændovnen, som derved har antændt branden som løb løbsk.

Manden i huset kom lettere tilredt ud af huset med tegn for røgforgiftning, og gode naboer tog sig af ham indtil en tilkaldt ambulance tog over og kørte personen til yderligere tjek på sygehuset.

#Bygningsbrand #Tappernøje

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com