34-årig udsat for røveri på Farimagsvej


En 34-årig mand fra Næstved anmeldte torsdag morgen, at han aftenen forinden havde været udsat for et røveri.

Det var sket på Farimagsvej i Næstved, hvor den 34-årige var blevet standset af tre mænd, og den ene viftede med en springkniv og truede den 34-årige til at udlevere sin Samsung mobiltelefon, sin knallert, en PGO HOT 50 samt et beløb i kontanter. De tre røvere beordrede den 34-årige til at gå op på skøjtebanen på Grønnegades Kaserne og vente, og her faldt han i søvn.

Røverne beskrives som

A: Mand, 16-25 år, 160-165 cm, almindelig af bygning, brun i huden og han havde en meget spids næse. Han talte dansk med accent og havde en sort kasket på

B: Mand, 16-25 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, hvid i huden. Han talte dansk og havde en mørk jakke og hue på

C: Mand, 16-25 år, 180-185 cm, almindelig af bygning, brun i huden

.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan havde set noget mistænkeligt på Farimagsvej omkring klokken 22 onsdag aften.

#Røveri #Næstved

145 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com