Brand i bil på Kristoffersvej i Ringsted


Kl. 03.04 natten til fredag rykkede Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Ringsted og politiet ud til ildebrand i en bil, der stod i en indkørsel på Kristoffersvej.

Der var i bilens motorrum opstået en mindre brand, som brandvæsnet fik hurtigt slukket. Der skete ikke skade på omkringliggende bygninger, og årsagen til branden kendes ikke umiddelbart, men formodes at være en teknisk fejl i bilens motor.

#Bilbrand #Ringsted #MidtogSydsjællandsBrandRedning

35 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com