Bigballepresser og mindre markareal gik i brand ved Sorø


Arkivfoto: En bigballepresser gik lørdag i flammer og satte efterfølgende brand i et mindre markareal på Højholmvej ved Pedersborg, nord for Sorø.

Vestsjællands Brandvæsen modtog alarmen kl. 18.09, og sendte straks et udrykningstog afsted mod adressen.

I følge sn.dk var halmen i bigballepresseren blevet antændt hvorefter at ilden havde bredt sig til stubmarken i et areal på 20 x 50 meter.

Ved brandmandskabets ankomst, kom situationen hurtigt under kontrol, og bigballepresseren samt markarealet blev slukket uden yderligere skade på mark og materiel.

Heller ingen mennesker kom noget til i forbindelse med branden og efter en lille halv times tid på stedet kunne brandmandskabet retunere til brandstationen i Sorø.

#Sorø #VestsjællandsBrandvæsen #Markbrand

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com