Fibia-net på Enø hænger i en tynd ledning


Billedeserie: Lørdag havde Fibia-bussen taget opstilling ved Spar købmanden i Karrebæksminde for 2. gang, hvor to repræsentanter fra Fibia havde travlt med at besvare spørgsmål om det der skulle være Danmarks hurtigste TV- og bredbånd.

Efter planen skulle det være muligt at få et fibernet klar på Enø i løbet af foråret 2018, men for at arbejdet kan gå i gang, skal der være en hvis forhåndsinteresse blandt de 1530 potentielle ejendomme i området. Fibia har sat en nedre minimumsgrænse på 15% tilslutning for at vil påbegynde arbejdet, det vil sige af mindst 229 skal være tilmeldt senest d. 31. august, ellers vil planen blive udskudt til ubestemt tid.

Den store interesse ved bussen gav desværre ingen garanti for, at planen vil blive gennemført, selv om der var flere der på stedet afleverede et tilsagn om tilslutning, ser det desværre ud til at ordningen hænger i en meget tynd ledning. En opgørelse pr. 25. august viste at der kun var tilmeldt 160 til ordningen, så her 6 dage før fristens udløb, mangler der desværre stadig 59.

Der er måske en mulighed for, at tilmeldingsfristen kan forlænges til senere end d. 31 august, men så bliver det måske uden de gratis fordele, som en hurtig tilmelding giver i dag, det vil der først blive taget stilling til senere. Man kan følge med på hjemmesiden fibia.dk/enø. her vil antallet af tilsagn også blive opdateret på hverdage, hvis der er nye tilmeldinger.

#Enø

57 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com