top of page

Mystisk brand i halmballer ved Fodby


Billedeserie: Der var ingen antændelseskilder i nærheden, da der lørdag morgen af ukendte årsager, pludselig var gået ild i 3 store halmballer, der lå tæt ud til vejen i Fodby lidt uden for Næstved.

Om det er drengestreger, eller et henkastet cigaretskod der var årsagen til, at brandmænd fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning midt i morgenmaden klokken 06,57, måtte ud til Skolevej i Fodby, for at slukke den mystiske brand i de 500 kilo tunge halmballer vides ikke. Ilden havde godt fat i det pressede halm da brandfolkene nåede frem, men et par højtryksslanger fik hurtigt leveret så meget vand, at flammerne kunne holdes nede.

Alt imens halmen blev spredt med håndkraft og en tilkaldt maskine, blev der sprøjtet vand på, så man var sikker på at ilden var slukket helt, inden turen gik hjemad til den efterladte morgenmad.

#Halmbrand #Fodby

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page