Mystisk brand i halmballer ved Fodby


Billedeserie: Der var ingen antændelseskilder i nærheden, da der lørdag morgen af ukendte årsager, pludselig var gået ild i 3 store halmballer, der lå tæt ud til vejen i Fodby lidt uden for Næstved.

Om det er drengestreger, eller et henkastet cigaretskod der var årsagen til, at brandmænd fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning midt i morgenmaden klokken 06,57, måtte ud til Skolevej i Fodby, for at slukke den mystiske brand i de 500 kilo tunge halmballer vides ikke. Ilden havde godt fat i det pressede halm da brandfolkene nåede frem, men et par højtryksslanger fik hurtigt leveret så meget vand, at flammerne kunne holdes nede.

Alt imens halmen blev spredt med håndkraft og en tilkaldt maskine, blev der sprøjtet vand på, så man var sikker på at ilden var slukket helt, inden turen gik hjemad til den efterladte morgenmad.

#Halmbrand #Fodby

109 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com