Biltyv fanget uden kørekort men med hash


Tilbage i maj blev en Nissan Primera stjålet i Vanløse i København, men søndag morgen mødte en patrulje bilen på Parkvej i Næstved.

Bilen blev standset, og det viste sig, at den 26-årige fører ikke havde kørekort, og der blev fundet en klump hash på ham også.

Han blev anholdt klokken 5.35 og sigtet for kørsel uden kørekort, for besiddelse af hash og for tyveri af bilen.

#Biltyveri #Narkobesiddelse #Næstved

33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com