Bil brændt af på rasteplads ved Karise


Rasteplads St. Torøje ved Karise, var natten til tirsdag rammen om en bilbrand.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Faxe modtog kl. 01.03 alarmen om bil i brand på rastepladsen på Stevnsvejen, og satte straks kurs mod stedet.

Ved ankomst stod en stationcar af ubestemmelig mærke, i lys luge. Røgdykkere blev sat ind til slukning, og efter det var tilendtbragt, fik bilen en omgang brandhæmmede skum.

Hvad der ligger bag at bilen i nattetimerne brændte på den øde beliggende rasteplads er ukendt. Men rastepladsen er flere gange blevet brugt til at brænde biler bevidst af, efter de har været del i lyssky affærde.

#Bilbrand #RastepladsStTorøje #Karise #Stevnsvejen

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com