top of page

Kolonihavens udekøkken brændte


En familie fra Bosnien, mistede natten til tirsdag sit udekøkken, som de havde indrettet i deres kolonihavehus som ligger i Ellevang i Næstved.

Det var ejeren selv, der opdagede at der var gået ild i den lille bygning, som lå tæt op til hovedhuset, hvordan branden er opstået forstår de ikke, men 6 timer for inden, havde de kogt kål i køkkenet, men det var først klokken 02,03 at branden blev opdaget.

Familien som har boet i Danmark siden 1999, fik på ulykkelig vis nu genoplevet hvad det vil sige at ens hus brænder, for under krigen i det tidligere Jugoslavien mistede de på grund af urolighederne, hele den ejendom som de boede i, ved en voldsom brand.

Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik hurtig bugt med flammerne i kolonihavehuset, og dermed forhindret at branden udviklede sig til selve hovedbygningen, som kun fik mindre skader i gavl og udhæng.

Familien var taknemmelige for, at brandfolkene var så hurtigt fremme efter de havde ringet 1-1-2, for huset var ikke forsikret, nu blev skaderne heldigvis begrænset til en mindre bygning, som ejeren siger at hans to sønner selv kan bygge op igen.

#Ellevang #Kolonihavehus #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page