Kolonihavens udekøkken brændte


En familie fra Bosnien, mistede natten til tirsdag sit udekøkken, som de havde indrettet i deres kolonihavehus som ligger i Ellevang i Næstved.

Det var ejeren selv, der opdagede at der var gået ild i den lille bygning, som lå tæt op til hovedhuset, hvordan branden er opstået forstår de ikke, men 6 timer for inden, havde de kogt kål i køkkenet, men det var først klokken 02,03 at branden blev opdaget.

Familien som har boet i Danmark siden 1999, fik på ulykkelig vis nu genoplevet hvad det vil sige at ens hus brænder, for under krigen i det tidligere Jugoslavien mistede de på grund af urolighederne, hele den ejendom som de boede i, ved en voldsom brand.

Brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik hurtig bugt med flammerne i kolonihavehuset, og dermed forhindret at branden udviklede sig til selve hovedbygningen, som kun fik mindre skader i gavl og udhæng.

Familien var taknemmelige for, at brandfolkene var så hurtigt fremme efter de havde ringet 1-1-2, for huset var ikke forsikret, nu blev skaderne heldigvis begrænset til en mindre bygning, som ejeren siger at hans to sønner selv kan bygge op igen.

#Ellevang #Kolonihavehus #Næstved

113 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com