Ukrudtsbrænder satte ild i hæk


Arkivfoto: Der gik ved et uheld ild i en hæk på Larsesvej i Karrebæksminde, tirsdag eftermiddag. Årsagen var uheldig omgang med en ukrudtsbrænder.

Midt- og Sydsjælands Brand & Redning i Næstved modtog alarmen kl. 17.19. Allerede ved indsatsleders ankomst var man selv i gang med slukning, og der styr på situationen. Da autosprøjten med resten af brandmandskabet kom til stedet var hækken helt slukket.

Så i virkeligheden blev det kun til en køretur til Karrebæksminde og retur til Manøvej i Næstved for brandmandskabet i denne omgang.

#Ukrudtsbrænder #Karrebæksminde

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com