En person indebrændt i ejendom i Brandelev ved Næstved


Film og billedeserie: En person er indebrændt i en voldsom brand i den lille by Brandelev, som ligger lidt uden for Næstved. Hvem personen er ved man ikke, men politiets teori er, at det kan være ejendommens beboer.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved fik alarmen klokken ca. 18,30. Anmelderen kunne se, at det brændte fra lang afstand, men kunne ikke se hvad der var ild i, derfor blev brandvæsen og politi alarmeret via 1-1-2.

Da brandfolkene fra Næstved ankom, var det lille hus helt overtændt, ejendommen ligger for enden af Brandelev Lodder, en meget lang grusvej med kun to hjulspor. Det lykkedes hurtigt at få branden under kontrol med vandforsyninger fra tankvogne der kørte i pendulfart. For ikke at tankvognene skulle køre ud og ind af den smalle markvej, måtte redningsfolkene med en slangetender, lægge over en kilometer brandslanger, så tankvognene fra hovedvejen kunne forsyne slukningen med vand.

Søndag morgen er branden helt slukket og området afspærret, da man under slukningen fandt en livløs person inde i bygningen er det nu både et brandtomt og et gerningssted. Hvordan branden er opstået, og hvem den omkomne person er, skal politiet i gang med at undersøge i løbet at søndagen.

#Bygningsbrand #Brandelev

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com