Stor tilstrømning til Foreningernes Dag i Næstved


Film og billedeserie: Lørdag var det Foreningernes Dag, dette kunne man lørdag opleve ved Rådmandshaven i Næstved, hvor det brede udsnit at foreningslivet i Næstved og omegn blev vist frem, især med det formål at skaffe nye medlemmer.

Mange besøgende havde valgt at bruge en del af lørdagen til et besøg på pladsen, hvor det på en rundtur var muligt at mætte sig i gratis slik, smagsprøver på både dansk og udenlandsk mad, og det hele kunne så skylles ned med et par gratis smagsprøver på øl fra Danske Ølentusiaster i Næstved.

Underholdningen var også sat i det høje gear, brandbiler er altid det store tilløbsstykke, og fritidsfiskernes røgede laks og krabbebassin, samt standen hvor alle kunne lave popkorn over bål tiltrak mange besøgende. Det var heller ikke så få æbleskiver der blev langet over disken i Senior Værkstedet. Også de forskellige konkurancer tiltrak stor opmærksomhed, især ved Næstved Skytteforenings skydetelt var der konstant kø.

Fra friluftsscenen blev der underholdt af både store og små, men det var en hund åbenbart lige glad med, den tog sig alligevel en lur, lige foran den ene larmende højtaler, om hunden var blevet træt efter en tur på agility-banen vides ikke. Flere af de politiske partier havde stillet telte op på pladsen, her blev der livligt diskuteret om hvem der bedst kan styre Danmark i fremtiden.

Om Dansk Folkepartis byrådsmedlem Niels Keldberg har skiftet mening vedrørende kæmpevindmøller, kan man kun gisne om, men helt modstander af vindmøller kan han ikke være, for det var ikke så få vindmøller byrådsmedlemmet fik langet over disken fra standen, også mange balloner og bolsjer måtte partiet af med, om det så resulterer i flere stemmer ved det kommende kommunevalg vil kun tiden vise, men Foreningernes Dag i Næstved fik i hvertfald mange positive stemmer.

#Foreningernesdag #Næstved #Rådmandshaven

45 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle