Tilbygning til graverboligen ved Førslev Kirke udbrændt


Billedeserie: Uheldig omgang med en ukrutsbrænder lagde mandag eftermiddag en tilbygning til den gamle stråtækte graverbolig ved Førslev Kirke ved Fuglebjerg i ruiner.

Graveren havde været rundt om bygningen og brændt ukrudt langs soklen, under frokostpausen bemærkede den kvindelige graver at det pludseligt blev noget diset udenfor, ved nærmere eftersyn, måtte hun konstatere at der var ild i tilbygningen, som hurtigt udviklede sig til bygning og stråtag. Bygningen bliver kun brugt som frokoststue for graveren, i tilbygningen blev opbevaret forskellige maskiner og andet materiel.

Brandfolk fra Fuglebjerg og Næstved fik ved en hurtigt indsats forhindret ilden i at brede sig til selve hovedhuset, som kun fik mindre skader. men tilbygningen udbrændte totalt.

#Ukrudtsbrænder #Fuglebjerg #Førslev

120 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com