43-årig mand anholdt efter færdselsuheld


Onsdag klokken 18.25 blev politiet tilkaldt til Gl. Præstøvej i Mern, hvor der var sket et færdselsuheld med en personbil.

Bilisten – som havde overhalet en anden bilist – havde mistet herredømmet over sin bil og nedlagde et vejlskilt, en lygtepæl og et elskab, inden den standsede halvt inde i en hæk. Vidner så føreren stikke af fra stedet, men da politiet kort efter ankom til stedet, kom føreren tilbage.

Det var en 43-årig mand fra Stege, og han brokkede sig højlydt over politiets indblanding og sendte en byge af skældsord mod betjentene. Den 43-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for ”fornærmelig tiltale”, og politibetjentene fandt derpå en klump hash på 8,8 gram på ham.

Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

#Færdselsuheld #Mern #Anholdelse

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va