43-årig mand anholdt efter færdselsuheld


Onsdag klokken 18.25 blev politiet tilkaldt til Gl. Præstøvej i Mern, hvor der var sket et færdselsuheld med en personbil.

Bilisten – som havde overhalet en anden bilist – havde mistet herredømmet over sin bil og nedlagde et vejlskilt, en lygtepæl og et elskab, inden den standsede halvt inde i en hæk. Vidner så føreren stikke af fra stedet, men da politiet kort efter ankom til stedet, kom føreren tilbage.

Det var en 43-årig mand fra Stege, og han brokkede sig højlydt over politiets indblanding og sendte en byge af skældsord mod betjentene. Den 43-årige blev herefter anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og for ”fornærmelig tiltale”, og politibetjentene fandt derpå en klump hash på 8,8 gram på ham.

Derfor blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

#Færdselsuheld #Mern #Anholdelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com