top of page

Ældre ægtepar udsat for røveri på Tommerupvej - vidner søges


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog kort før midnat natten til i dag en anmeldelse om, at et ældre ægtepar havde været udsat for røveri på deres bopæl på Tommerupvej i Næstved.

To gerningsmænd brød ind i huset på Tommerupvej et sted mellem kl. 23.00 og kl. 23.30, hvor de truede parret med en kniv, hvorefter de gennemsøgte huset og tilegnede sig et mindre kontant beløb.

Gerningsmændene forsvandt herefter fra stedet. Der er ikke gjort iagttagelser vedrørende flugtrute eller flugtmåde. Gerningsmændene signaliseres begge som: Yngre mænd, 165 – 175 cm høje, begge iført mørke kedeldragter med hætter trukket op for ansigterne.

Politiet efterlyser vidner der natten til i dag - særligt mellem kl. 22.30 og 24.00 - har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Tommerupvej i Næstved.

Vidner bedes kontakte politiet på 114.

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen på tlf. 21 619822.

#Røveri #Tommerupvej #Næstved

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page