Ældre ægtepar udsat for røveri på Tommerupvej - vidner søges


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog kort før midnat natten til i dag en anmeldelse om, at et ældre ægtepar havde været udsat for røveri på deres bopæl på Tommerupvej i Næstved.

To gerningsmænd brød ind i huset på Tommerupvej et sted mellem kl. 23.00 og kl. 23.30, hvor de truede parret med en kniv, hvorefter de gennemsøgte huset og tilegnede sig et mindre kontant beløb.

Gerningsmændene forsvandt herefter fra stedet. Der er ikke gjort iagttagelser vedrørende flugtrute eller flugtmåde. Gerningsmændene signaliseres begge som: Yngre mænd, 165 – 175 cm høje, begge iført mørke kedeldragter med hætter trukket op for ansigterne.

Politiet efterlyser vidner der natten til i dag - særligt mellem kl. 22.30 og 24.00 - har bemærket mistænkelige personer eller køretøjer i området omkring Tommerupvej i Næstved.

Vidner bedes kontakte politiet på 114.

Eventuelle spørgsmål bedes rettet til vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen på tlf. 21 619822.

#Røveri #Tommerupvej #Næstved

98 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com