Kvinde udsat for tricktyveri i Appenæs


En 71-årig kvinde var torsdag eftermiddag klokken 14 udsat for et tricktyveri på sin bopæl på Engdraget i Appenæs.

Kvinden var netop kommet hjem fra indkøb, da hun blev kontaktet af en mand, der på gebrokkent engelsk spurgte om vej. Hun fulgte med ham ud på gaden, hvor hun pegede hans rute ud, men da hun vendte sig om, så hun en anden mand, der havde sneget sig ind i hendes have og havde snuppet hendes pung, der lå i en taske, der stod ved døren. Med det samme stak tyvene af fra stedet med kvindens pung, der indeholdt personlige papirer og lidt kontanter.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, østeuropæisk af udseende, 40 år, 165 cm høj og kraftig af bygning. Han var brun i huden og havde kort, sort hår. Han havde en mørkeblå vindjakke og mørke bukser på.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, spinkel af bygning. Han var også brun i huden og havde kort, sort hår. Han havde en grå hættetrøje med gråt mønster og mørke bukser på.

Politiet hører gerne fra evt. vidner, der kan have oplysninger i forbindelse med denne sag.

#Tricktyveri #Appenæs

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com