Godt 800 cyklister deltog i det fjerde Medieløb.


Film og billedeserie: For fjerde gang blev cykelmotionist eventen "Medieløbet" afviklet, og godt 800 veloplagte cyklister deltog trods udsigt til regnvejr.

Kl. 09.00 startede TV Øst, DR Sjælland, Sjællandske Medier, Lolland-Falsters Folketidende og DGI Storstrømmen, årets løb i Havnegade i Næstved, og sendte i første omgang 53 km. ruten afsted, og allerede lidt efter kl. 10.30 var den første deltager i mål.

Humøret og gejsten var høj, og lige meget hvor publikum mødte deltagerne på ruterne rundt omkring på midtsjælland, var der altid smil og overskud til små kommentarer, som var med til at gøre oplevelsen bedre for alle parter.

Som dagen skred frem, blev også motionsruterne på 116 og 155 km., samt familieruten på 24 km sat i gang. Hen af dagen måtte deltagerne dog kæmpe sig igennem et ordentligt regnskyl, men de fleste tog det med oprejst pande, og tog det som en del af den gode oplevelse.

Se tider og resultater fra Medieløbet HER

#Medieløbet #Næstved #Event

58 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com