To lastbiler i færdselsuheld på sydmotorvejen ved Rønnede


Film og billedeserie: Mandag eftermiddag skete der et færdselsuheld på sydmotorvejen i nordgående retning mellem tilkørsel Tappernøje og afkørsel Rønnede.

Færdselsuheldet skete lidt over kl. 14.00, og spærrede kort til efter hele det nordgående spor. Årsagen er formegentlig uopmærksomhed som førte til at den ene lastbil kørte op i den anden. Den påkørte lastbil var lastet med tomme flasker som ved sammenstødet blev spredt ud over en 100 meters strækning på motorvejen.

I forbindelse med oprydningsarbejdet var det nordgående spor totalt spærret i godt halvanden time. I denne periode blev den nordgående trafik ledt af ved afkørsel Tappernøje.

Ved færdselsuheldet kom ingen mennesker til skade.

#Færdselsuheld #Sydmotorvejen #Rønnede #Sammenstød

130 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com