Tyve stjal en 500-krone fra 88-årig


Søndag klokken 16.05 ringede det på døren hos en 88-årig kvinde på Haminavej i Vordingborg, og udenfor stod en mand, der udgav sig for at samle ind til Diabetesforeningen.

Da den 88-årige ville give et beløb og stod med sin pung, kom der pludselig en anden mand frem og med et snuptag stjal en 500-kroneseddel fra pungen, hvorefter de stak af. Beløbet går nok desværre ikke til Diabetesforeningen, og politiet hører derfor gerne fra evt. vidner, der har set noget mistænkeligt i området søndag eftermiddag.

Der er kun et sparsomt signalement af de to tyve:

A: Mand, dansk af udseende, ca. 20-22 år, 180 cm høj og spinkel af bygning. Han var lys i hudetn og havde kort hår

B: Mand, 170 cm høj, almindelig af bygning. Han var lys i huden og havde sort hår.

#Tyveri #Vordingborg

17 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com