Wash World åbnet i Næstved


Billedeserie: Der var stor tilstrømning til det nyåbnede Wash World anlæg som i weekenden inviterede inden for, i de nybyggede vaskehaller på Erantisvej i Næstved.

Det er Wash World Aps. der nu også har slået sig ned Næstved, hvor de tilbyder bilvask til medlemspris, det vil sige at man for et fast beløb pr. måned, kan vaske sin bil lige så tit man vil, ikke kun i Næstved men man kan benytte et hvilken som helst Wash World anlæg i Danmark.

Lørdag-søndag var der åbningsfest på Erantisvej, her kunne man gratis få vasket sin bil, og samtidig se og prøve hvordan systemet fungerer, med nummerpladescanner og vask. I de to premieredage dage var der samtidig gratis oprettelse af medlemskab, (normalpris 99,00 kr.) det var der hen over weekenden flere hundrede der benyttede sig af.

Køerne til de fire vaskehaller var til tider meget lange, men alligevel var ventetiden forholdsvis lille. Betjeningen af anlægget er utrolig enkel, og der er vaskeprogrammer til et hvert behov, og til en månedlig pris fra 69,00 - 159,00 kr. man kan også købe en enkeltvask uden medlemskab til 39,00 kr.

Vaskehallerne er åbne hver dag fra kl. 7,00 til 22,00, man læse om ordningen og eventuelt tilmelde sig på www.washworld.dk Der vil senere blive åbnet endnu et vaskeanlæg i nærheden af Harald Nyborg / Gl. Holstedvej.

#Washworld #Erantisvej #Næstved

100 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle