Wash World åbnet i Næstved


Billedeserie: Der var stor tilstrømning til det nyåbnede Wash World anlæg som i weekenden inviterede inden for, i de nybyggede vaskehaller på Erantisvej i Næstved.

Det er Wash World Aps. der nu også har slået sig ned Næstved, hvor de tilbyder bilvask til medlemspris, det vil sige at man for et fast beløb pr. måned, kan vaske sin bil lige så tit man vil, ikke kun i Næstved men man kan benytte et hvilken som helst Wash World anlæg i Danmark.

Lørdag-søndag var der åbningsfest på Erantisvej, her kunne man gratis få vasket sin bil, og samtidig se og prøve hvordan systemet fungerer, med nummerpladescanner og vask. I de to premieredage dage var der samtidig gratis oprettelse af medlemskab, (normalpris 99,00 kr.) det var der hen over weekenden flere hundrede der benyttede sig af.

Køerne til de fire vaskehaller var til tider meget lange, men alligevel var ventetiden forholdsvis lille. Betjeningen af anlægget er utrolig enkel, og der er vaskeprogrammer til et hvert behov, og til en månedlig pris fra 69,00 - 159,00 kr. man kan også købe en enkeltvask uden medlemskab til 39,00 kr.

Vaskehallerne er åbne hver dag fra kl. 7,00 til 22,00, man læse om ordningen og eventuelt tilmelde sig på www.washworld.dk Der vil senere blive åbnet endnu et vaskeanlæg i nærheden af Harald Nyborg / Gl. Holstedvej.

#Washworld #Erantisvej #Næstved

95 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com