Taget med stjålne nummerplader og joint men uden kørekort


I forbindelse med en almindelig patrulje standsede politiet i nat klokken 1.28 en grøn personbil, da den kom kørende ad Handelsskolevej i Næstved.

Føreren var en 20-årig mand uden fast bopæl, og ved siden af ham sad en 18-årig kvinde. Det viste sig, at nummerpladerne på bilen var stjålet, at den 21-årige ikke havde noget kørekort, og at der ikke var forsikring på bilen. Så alt det blev den 21-årige sigtet for.

Den 18-årige kvinde blev sigtet for at have overladt føringen af bilen til den 21-årige, og da betjentene desuden fandt en joint på hende, så blev hun også sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

#Euforiserendestoffer #Næstved

85 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com