Humor, hits og historier


Det er altid underholdende når Henrik Strube står på en scene. Og sammen keyboardspilleren Pete Repete bliver det decideret festligt. Publikum kan glæde sig til at opleve hitmageren Strube på scenen i Ny Ridehus på Sydsjællands største kulturcenter den 7. april.

Det er hittet HOLD OM MIG, som indtil nu er Henrik Strubes største hit - ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Ikke mindst i vennerne Björn Afzelius og Mikaels Wiehes versioner. Strube har i 40 år været en markant frontfigur på den danske musikscene. Som guitarist og komponist var han med til at gøre Røde Mor til et af landets topnavne (Æresgrammy 2006) og som sangskriver og solist toppede hans Billy Cross-producerede albums 80'ernes hitlister. Og senere har Strubes sans for humor, sprog og historier underholdt og overrasket et stort publikum ved de tilbagevendende historiefortællershows, bl.a. på Bremen i København.

Der venter publikum et underholdende gensyn med Henrik Strube, når han sammen med en af landets bedste keyboardspillere, Pete Repete (Big Fat Snake, Malurt, Sanne, Lis Sørensen) træder op på scenen i Ny Ridehus den 7. april.

Billetter til koncerten - og de sidste EN til 10-billetter som koncerten også er en del af - finder du på www.gkkultur.dk, fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter eller ved at reservere på billettelefonen 5588 3950.

Koncerten i Ny Ridehus på Grønnegades Kaserne Kulturcenter den 7. april er en i øvrigt en del af partoutbilletten EN til 10, som ud over denne koncert byder på mange andre store musikoplevelser.

#HenrikStrube #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus #Næstved

5 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com