Trang til chips gjorde 22-årig til butikstyv


Trangen til chips blev natten til onsdag for stor for en 22-årig mand fra Fensmark.

Han drog i Netto i Ringstedgade i Næstved, hvor han nappede tre poser chips, men han forlod forretningen uden at betale for varerne. Derfor blev han tilbageholdt af personalet, som ved politiets mellemkomst fik fastslået tyvens identitet.

De tre poser chips blev tilbageleveret til forretningen, men den 22-årige blev sigtet for butikstyveri.

#Butikstyveri #Ringstedgade

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com