Uheld på Præstø Landevej lidt uden for Næstved


Billedeserie: Tre biler var torsdag middag impliceret i et færdselsuheld på Præstø Landevej mellem den nye Ring Øst og Næstelsø Præstemark lidt uden for Næstved.

Hvordan ulykken er sket er politiet ved at finde rede i, men teorien er, at den ene bil af en eller anden årsag, er havnet ovre i den forkerte vejbane, og har ramt de to andre biler som var modkørende.

En person måtte skæres fri af redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Syv personer fra de andre biler, kunne selv forlade de ødelagte køretøjer, kun en person måtte senere efter det oplyste, til kontrol i en af de tilkaldte ambulancer.

Præstø Landevej var helt spærret i den lille time oprydningen varede, den tilskadekommendes tilstand kendes ikke. Bilerne havde fået en del materiel skade, den ene af bilerne en Skoda, må nok regnes for at være totalskadet, da hele taget blev klippet af, for at man så forsigtigt som muligt, kunne befri den teknisk fastklemte.

#Færdselsuheld #PræstøLandevej

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com