top of page

Uheld på Præstø Landevej lidt uden for Næstved


Billedeserie: Tre biler var torsdag middag impliceret i et færdselsuheld på Præstø Landevej mellem den nye Ring Øst og Næstelsø Præstemark lidt uden for Næstved.

Hvordan ulykken er sket er politiet ved at finde rede i, men teorien er, at den ene bil af en eller anden årsag, er havnet ovre i den forkerte vejbane, og har ramt de to andre biler som var modkørende.

En person måtte skæres fri af redningsfolk fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved. Syv personer fra de andre biler, kunne selv forlade de ødelagte køretøjer, kun en person måtte senere efter det oplyste, til kontrol i en af de tilkaldte ambulancer.

Præstø Landevej var helt spærret i den lille time oprydningen varede, den tilskadekommendes tilstand kendes ikke. Bilerne havde fået en del materiel skade, den ene af bilerne en Skoda, må nok regnes for at være totalskadet, da hele taget blev klippet af, for at man så forsigtigt som muligt, kunne befri den teknisk fastklemte.

#Færdselsuheld #PræstøLandevej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page