500 borgere deltog i event for Motorvej Næstved - Rønnede Nu!


Film og billedeserie: Facebook gruppen "Motorvej Næstved - Rønnede Nu!" stod lørdag formiddag bag en event som skulle gøre opmærksom på det meget langvarige politiske spørgsmål - om eller hvornår en motorvejsforbindelse mellem Næstved og Rønnede bliver en realitet.

Alle fremmødte havde stillet op langs Køgevej en lille times tid, øst for rundkørslen ved Næstved Megacenter, for på venlig vis at gøre et slag for motorvejsstrækningen overfor bilisterne.

Blandt de mange tusinde pendlere der dagligt benytter den nuværende Gedesti Rute 54, er der stor utilfredshed at spore, idet at de penge der egentlig var sat af til motorvejen, nu skal gå til en motorvejsstrækning i Jylland.

Det faktum at pengene taget ud af finansloven til bagdel for Næstved området, sætter mange sind i kog, men giver samtidig motivationen gnist til fortsat kamp for motorvejen mellem Næstved og Rønnede.

#Gedestien #MotorvejNæstvedRønnede #Næstved

46 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com