Massivt beredskab i Vejlø efter skud - én person eftersøges stadig


Film og billedeserie: Sydsjællands & Lolland-Falsters Politi modtog lørdag formiddag kl. 10.19 en alarmering om husspektakler og afgivelse af skud på en adresse på Vejløgade i landsbyen Vejlø uden for Næstved. Ved Politiets ankomst blev byen derfor afspærret, mens politiet foretog efterforskning.

En ukendt gerningsmand som har været til stede på adressen, har efter skudafgivelsen truet sig til flere flugtbiler i Næstved- og Haslev området, og sendte der for politiet i luften for eftersøgning med en helikopter som i flere timer fløj i luftrummet over Næstved.

Politiet leder i den forbindelse efter en blå Kia Rio med reg. Nr. GW 44 741. Hvis man ser denne bil opfordres man til IKKE selv at gribe ind, men i stedet kontakte politiet på 1-1-4.

Hvad der ellers er sket i ejendommen i Vejlø,og om flere personer er involveret er pt. ukendt.

#Politiaktion #Vejlø #Eftersøgning #Skudafgivelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com