Viftede med luftpistol på banegården


Passagerer i et tog, som havde kurs mod Næstved, ringede søndag klokken 20.45 til politiet og anmeldte, at der var en mand med toget, som havde en pistol.

Politiet tog imod toget, da det ankom til Næstved, og her fandt politibetjentene frem til en 47-årig mand fra København, som havde en luftpistol med sig.

Den 47-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

#NæstvedBanegård #Politi #Pistol

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com