top of page

Spurgte om vej med penis fremme


Ved Ny Strandskov ved Faxe holdt en nyere hvid bil parkeret i skovkanten mandag klokken 13.40.

Bilen rullede langsomt frem, og ud for en 53-årig kvinde – fra Faxe-egnen – rullede manden i bilen vinduet ned og spurgte om vej til campingpladsen. Den 53-årige kvinde giver sig til at forklare vejen, men hun opdager, at manden i bilen sidder med penis fremme, og så laver hun i stedet et afvisende håndtegn. Manden kører derefter hastigt fra stedet.

Kvinden anmeldte straks forholdet til politiet, der har registreret det som blufærdighedskrænkelse. Manden beskrives som 25 år gammel, cirka 170 centimeter høj, almindeligt bygget og med kort, sort hår og veltrimmet skæg. Han var mørk i huden og talte dansk med accent. Han bar en blå kasket.

Hvis nogen genkender manden eller har oplysninger, der kan føre til ham, bedes de kontakte politiet på 114.

#Blotter #Faxe

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page