Spurgte om vej med penis fremme


Ved Ny Strandskov ved Faxe holdt en nyere hvid bil parkeret i skovkanten mandag klokken 13.40.

Bilen rullede langsomt frem, og ud for en 53-årig kvinde – fra Faxe-egnen – rullede manden i bilen vinduet ned og spurgte om vej til campingpladsen. Den 53-årige kvinde giver sig til at forklare vejen, men hun opdager, at manden i bilen sidder med penis fremme, og så laver hun i stedet et afvisende håndtegn. Manden kører derefter hastigt fra stedet.

Kvinden anmeldte straks forholdet til politiet, der har registreret det som blufærdighedskrænkelse. Manden beskrives som 25 år gammel, cirka 170 centimeter høj, almindeligt bygget og med kort, sort hår og veltrimmet skæg. Han var mørk i huden og talte dansk med accent. Han bar en blå kasket.

Hvis nogen genkender manden eller har oplysninger, der kan føre til ham, bedes de kontakte politiet på 114.

#Blotter #Faxe

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com