top of page

Brand- og evakueringsinstruks fungerede ved brandalarm i Karise


Billedeserie: Brand og evakueringsinstruksen for Karise Skole blev onsdag eftermiddag sat i værk, da der pludselig blev udløst en brandalarm i skolens blok D.

Efter alle kunstens regler blev blokken straks evakueret, og lærerene fik alle eleverne samlet på skolens græsareal - alt i god ro og orden.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Faxe modtog alarmen, som var blevet udløst via skolens automatiske brandalarmerings anlæg, kl. 14.31. Kort tid efter var Indsatsleder og hele udrykningstoget ankommet fra Faxe, hvor efter bygningen blev gennemgået.

Heldigvis viste det sig at der ingen brand var. Af ukendte årsager var en brandføler på loftet af blok D blevet påvirket og havde der for bare udløst brandalarmen ved en fejl.

Efter at brandalarmen var blevet nulstillet i alarmskabet på væggen i administrationen, kunne brandmænd og køretøjer stille retunere til garageanlæget på Rosenkildevej i Faxe, og elever og lærere kunne gå tilbage og genoptage undervisningen i blok D.

#ABAalarm #Karise

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page