23-årig havde hash i jakken


Ved et rutinetjek af en 23-årig mand fra Næstved, der gik i Grønnegade i Næstved, fandt politiet en plade hash på ca. 50 gram i hans jakkelomme.

I hans bil var der yderligere 28 salgsklumper, og et eftersyn af den 23-åriges bopæl afslørede 1,5 gram hash, en digitalvægt og indpakningsfilm.

Hashen blev konfiskeret på stedet, og den 23-årige blev sigtet for salg af euforiserende stoffer.

#Hash #Euforiserendestoffer #Politi

41 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com