To yngre mænd anholdt efter overfald i Haslev


Politiet fik torsdag morgen en anmeldelse om hærværk, hvor to drenge havde sparket på en bil, der holdt parkeret i Jernbanegade i Haslev.

Da politipatruljen ankom til stedet, tilbageholdt vidner de to mænd. Et stykke væk sad en mand på en trappesten, og han blødte og havde det dårligt. Han forklarede, at han var kommet gående i Jernbanegade, hvor han mødte de to mænd, som var meget højrøstede og som umotiveret overfaldt ham med gentagne slag og spark i ansigtet. De to voldsmænd sparkede også på en parkeret bil.

Der var tale om en 18-årig og en 19-årig mand, begge fra Haslev. De blev anholdt klokken 6.28 og sigtet for hærværk og for kvalificeret vold, og begge blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev anholdt, inden de blev løsladt igen først på eftermiddagen.

#Vold #Haslev

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com