Redning efter påsejling på Karrebæk fjord forløb udramatisk


Film og billedeserie: I en mindre træbåd på Karrebæk fjord mellem Gavnø og Ydernæs, fossede vandet ind efter den havde påsejlet en ukendt genstand i farvandet.

Da hullet i træbåden ikke var til at stoppe efter flere forsøg, blev der fra båden ringet 112, og bedt om assistance. Om bord på båden befandt der sig to mænd og fire hunde.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning samt en redningshelikopter fra JRCC, blev straks sendt afsted til redning. Heldigvis var situationen aldrig livstruende, og både mænd og hunde blev stille reddet i land med redningsbåden fra brandvæsnet.

Tilbage med sikker grund uden fødderne, var alle glade og hundene logrende. Mændene syntes dog også at være fyldt af ærgerlige bekymringer efter en ellers hyggelig søndags sejltur i solskin på Karrebæk fjord.

#Redning #Karrebækfjord

207 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com